Prodej bytu 1+kk, 33 m2 + zahrádky 22 m2, ul. Vinařská, Beroun-Město, OV, 1.NP, cihla

Cena: 4 797 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 20 660 Kč měsíčně
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Beroun
Ulice: Vinařská
PENB: G
Aktualizace: 21.04.2023 07:27
Číslo zakázky: JiB64247
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 33 m2
Počet pater: 3
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Na základě pověření majitele nabízíme k prodeji úplně nový kompletně zařízený byt 1kk, o dispoziční velikosti 33 m2 se zahrádkou 22 m2. Bytový dům byl zkolaudován v prosinci 2022 s průkazem energetické náročnosti kategorie B (PENB bude uveden co nejdříve) - levné vytápění a ohřev TUV je zajištěno výkonným tepelným čerpadlem pro celý dům. Jedná se tedy byt s nízkými provozními náklady, ve kterém ještě nikdo nebydlel. Vlastník zařídil tuto bytovou jednotku velmi kvalitním nábytkem na míru. Ve vstupní chodbě je zabudovaná úložná skříň, v obývacím pokoji moderní, velmi kvalitní kuchyňská linka plně zařízená spotřebiči – elektrická varná deska, trouba, myčka nádobí, lednička s mrazákem, moderní zásuvkový systém. Dále je zde komoda (prádelník), velká televize, rozkládací pohovka a konferenční stolek. Z obývacího pokoje vedou francouzské dveře na zahrádku. Ta sice zatím není osázená s ohledem na její dokončení v lednu 2023, ale je oplocená a zaručuje naprosté bezpečí nejen pro hrající si děti, ale i domácí mazlíčky budoucího majitele. V koupelně je instalovaná prostorná vana, umyvadlo, WC a automatická pračka. K bytu patří dlážděné venkovní parkovací stání. Celý dvůr i s parkovací částí je uzavřen el. závorou. Do bytu je zaveden optický kabel. Na stejném podlaží je volně k použití prostorná místnost pro uložení kočárků a kol.
Při převzetí prošel byt i nábytek důkladnou kontrolou s odstraněním všech nedodělků a nedostatků. Prakticky je byt připraven k okamžitému nastěhování. Byt se nachází ve velmi klidné části Berouna.
Okresní město Beroun nabízí všechny služby potřebné k pohodlnému bydlení i příjemné relaxaci a sportovnímu vyžití. Pravidelné autobusové spoje zajišťují perfektní spojení s hlavním městem. Rychlé spojení autem zajišťuje dálnice D5.
Doporučujeme – nový, kompletně zařízení byt s nízkými provozními náklady, připravený k okamžitému nastěhování, s vlastním venkovním parkovacím stáním ve dvoře pod uzavřením. Velmi rádi Vám zajistíme výhodné hypoteční financování kupní ceny.
Realitní makléř:

Jiří Brůža
tel: 420734204300

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 026 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop