Prodej byty 3+kk, 95 m2 - Beroun-Závodí

Cena: 6 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 30 106 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Beroun
Ulice: Na Ovčíně 855
PENB: G
Aktualizace: 23.06.2024 22:03
Číslo zakázky: 61286
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji byt 3+kk s předzahrádkou v Beroun-Závodí v klidné lokalitě v blízkosti cyklostezky a okolím plném zeleně, kde je ideální místo pro relaxaci, procházky, běhání nebo jízdu na kole.

Byt se nachází v malém bytovém domě kde je pouze dalších 7 bytových jednotek (4x v 1NP se zahrádkou + 4x v 2NP) v areálu oploceného pozemku a zahradě o velikosti 2000m a poskytuje tak dostatek soukromí.

Jedná se o byt v cihlovém domě, který je zateplen. Byt se nachází v 1NP z celkových dvou. Vchodové bezpečnostní dveře , v bytě vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice ,dětský pokoj kuchyně, koupelna s vanou a wc, komora. Byt je vytápěn elektrokotlem. Možnost připojení plynu. K bytu náleží sklepní koje. Celý dům a byt prošel v roce 2018 celkovou rekonstrukcí.V bytě jsou nové rozvody- elektřina,voda, kanalizace. V ceně je nová podlaha podle výběru zájemce. V místě je v docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost, škola, školka, zastávka BUS.

Z centra Prahy budete doma během 30 minut. Na dálnici D5 Praha Plzeň se dostanete během 2 minut po vlastní komunikaci, která ústí blízko dálničního exitu.

Případné financování hypotečním úvěrem je možné a s jejím vyřízením Vám pomůžeme.

Těšíme se na osobní prohlídku.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 42 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop