PRODEJ - bytu 4+kk s třemi balkony v Berouně

Cena: 8 384 000 Kč
Financování:na hypotéku za 36 110 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Beroun
Ulice: Nepilova
PENB: G
Aktualizace: 23.04.2024 15:20
Číslo zakázky: 100816
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Tento prosvětlený a prostorný byt 4+kk s třemi balkony, nabízí ideální kombinaci pohodlí a moderního životního stylu v klidném prostředí Berouna. S dispozicí zahrnující čtyři pokoje, včetně ložnice , koupelny s WC a dalším samostatným záchodem, s nimiž byt poskytuje dostatek prostoru nejen pro větší rodinu.
Hlavní obytná část bytu zahrnuje velký obývací pokoj s propojeným kuchyňským koutem a jídelním stolem, který vytváří centrální bod pro nejen pro setkávání, ale i odpočinek. Byt nabízí i tři balkóny s výhledem na okolní kopce a lesy, přičemž poskytují ideální prostor pro relaxaci i venkovní občerstvení.
Přidanou hodnotou je garáž s vlastním parkovacím místem pro pohodlné parkování v jakékoliv době , stejně jako sklepní kóje pro další úložný prostor.
Díky klidné poloze v Berouně a výhledu na přírodu nabízí tento byt ideální místo k odpočinku a relaxaci. Třetí nadpodlaží dodává pocit soukromí a klidu, což dělá z tohoto bytu skvělé místo k bydlení.
Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení s dostatkem prostoru a klidnou atmosférou, a to v blízkosti veškeré městské infrastruktury.
Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost může být váš nový domov, plný možností a příležitostí.
Realitní makléř:

Petr Landa
tel: 420606291808

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 57 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop