Prodej rodinné domy, 189 m2 - Beroun-Centrum

Cena: 17 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 77 483 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Beroun
Ulice: Holandská
PENB: G
Aktualizace: 16.06.2024 14:11
Číslo zakázky: 61508
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 63 m2
Výměra pozemku: 98 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
V samotném centru města Berouna nabízíme prodej domu, a to v těsné blízkosti zachovalých hradeb, které jsou velmi dobře známy.

Tento dvacetiletý dům nabízí 3 podlaží, které jsou rozděleny na byty, přičemž spodní část domu, nebo-li přízemí je nabízeno a formálně řešeno jako komerční prostor pro podnikání a pro libovolnou kancelář.

Daný měsíční výnos sdělí realitní kancelář.

Cena k jednání.

Zastavěná plocha domu: 63 m2
Plocha pro parkování: 35 m2
Celková užitná plocha domu: 180 m2.

Strategicky snad jedno z nejlepších míst pro podnikání, ale i bydlení. Takzvaně vše na dosah. Proto se zde domy neprodávající často, spíše skoro vůbec.

Přízemí domu: Ze vstupu do ulice přicházíme do zádveří (chodby) , které předchází velké místnosti, která je brána jako obývací pokoj s ložnicí navazující na koupelnu s oddělenou toaletou a dále chodbou se vstupem do kuchyně. Tento přízemní prostor disponuje komorou a vstupem do chodby, kde navazuje schodiště do patra. (Vhodný prostor pro podnikání, a to rychlou změnou z prostorné a velké 1+KK).

1. Patro: Vstup ze schodiště do haly, která rozděluje vstupy do kuchyně, do ložnice, obývacího pokoje a samostatné toalety.

2. Patro: Vstup ze schodiště stejný jako v 1. patře do haly, která rozděluje prostor poněkud trochu odlišně zařízeným patrem, a to 2 pokoji, prostornou koupelnou s vanou a toaletou.

Tento řadový dům je vybaven dvěma kotli - plynovým a elektrickým (lze vytápět oběma), jeho stav je zachovalý a i díky vedlejším domům v zimě dobře vyhřátý.

Vzdálenosti veškerých služeb netřeba rozepisovat, jsou ve velmi krátké vzdálenosti.

Domluvte si termín prohlídky.

(PENB se vyhotovuje)
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 42 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop