Prodej chata, 90 m2 - Chyňava

Cena: 3 495 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 15 053 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Chyňava
PENB: G
Aktualizace: 16.06.2024 07:35
Číslo zakázky: 61225
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 64 m2
Výměra pozemku: 490 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Velkorysá zděná chata na vlastním pozemku plném zeleně zajišťující absolutní klid a soukromí.
Chata, která může sloužit jak k rekreačnímu využití, tak k trvalému bydlení, je umístěna v krásné oblasti u malebné obce Podkozí v obklopení luk a lesů.

Dvoupatrová komfortní stavba z 80. let zaujímá 64m2 z celkové plochy 490m2 oploceného pozemku, zahrada je mírně svažující se na severovýchod a má udržovaný travnatý terén. Dispozice 4+1 je rozdělena do tří podlaží, suterén poskytuje pokoj s lůžkem a kamny, dále koupelnu s vanou, toaletou a infrazářičem. V tomto podlaží je také umístěna garáž, která je přístupná ze zahrady a zahrnuje vstup do sklepního prostoru. V prvním nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj s další možností vytápění kamny, kuchyňka, toaleta, jídelna a velká terasa, díky které je prostor v tomto patře příjemně prosvětlený. V podkroví je situována útulná ložnice s balkonem a krásným výhledem na přírodu v okolí.
V chatě je rozvedena elektřina vč. motorového proudu, odpadní jímka a na zahradě vlastní studna.

Podkozí je ideálním místem k rekreaci i bydlení, základní občanskou vybavenost zajišťuje především obec Chyňava - obchody, restaurace, praktický a zubní lékař, mateřská i základní škola, pošta. Obce jsou dostupné autem i MHD, zastávka Podkozí linky č. 630 se nachází cca 1km od chaty.

Okolí chaty nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času, v blízkosti se nachází cyklostezky, zajímavá místa jako Oslí stezka, Rozhledna Vysoký vrch či Málkova vyhlídka. Milovníci koní v nedalekém okolí objeví stáje s možnostmi jezdectví, nadšenci sportovní střelby zase střelnici. Kolem vesnice protéká potok Kačák, jenž byl znám v minulém století ve spojitosti s trampskou činností.

Stav nemovitosti je celkově dobrý, odpovídá staří domu, a je velice vhodná k modernizaci. Koupi nemovitosti a případnou rekonstrukci lze financovat i hypotečním úvěrem nebo úvěrem ze stavebního spoření, který Vám rádi v rámci realitního obchodu zajistíme s nabídkou výhodné úrokové sazby.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 51 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop