Prodej domu se zahradou pro bydlení i podnikání

Cena: 10 890 000 Kč
Financování:na hypotéku za 46 903 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Mezouň
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 08:58
Číslo zakázky: 6822940
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 197 m2
Obytná plocha: 125 m2
Výměra pozemku: 1272 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
Původní zemědělská usedlost v samém středu obce Mezouň byla od 80.let minulého století využívána k rekreaci jako celoroční chalupa a v posledních letech i k trvalému bydlení.

Objekt nabízí ve stávajícím stavu dispozici 5+1 až 7+1 pro opravdu pořádné rodinné bydlení a další možnosti skýtá prostor bývalé stodoly, která dnes propojuje obě obytné části nemovitosti, tj. původní hlavní stavbu a pozdější přístavek, a odkud je přístupná otevřená půda – možné budoucí obytné podkroví.

Dům je napojen na veškeré sítě: obecní vodovod a kanalizaci, elektřina, plyn. Ohřev vody a vytápění plynovým kotlem, kamny na tuhá paliva, elektrickými přímotopy (v závislosti na místnostech).

Na rozlehlé zahradě si každý najde své místo na slunci i ve stínu. Vzrostlé listnáče a jehličnany jsou svědkové času, který nově vytvořené zahrádky u nových staveb nikdy nedoženou. Navíc tu najdete opravdové soukromí, ať už budete potřebovat klid na práci ze zelené kanceláře nebo si dopřejete odpočinek ve vlastní zelené oáze na čerstvém vzduchu provoněném přírodou. Své místo tu mají i záhony a skleník.

Ať už vyrazíte autem na Karlštejn nebo do Prahy, cesta bude krátká a dojezdová vzdálenost 11 km. Díky blízké, ale neslyšně bezpečné vzdálenosti Mezouně od D5, je pražský Zličín v dosahu 12 minut, autobusem ze zastávky minutu chůze od domu do půl hodinky. Při přestupu na vlak v Nučicích vystoupíte pak do 30 minut v Praze na Smíchovském nádraží. V kombinaci s chráněnou krajinnou oblastí Český kras za humny, golfovým hřištěm v sousedním Vysokém Újezdě, Berounskem, Křivoklátskem i Brdy na dosah jde přímo o ideální polohu k bydlení i podnikání, třeba právě i v cestovním ruchu a ubytování.

Nádvoří před vchodem do domu je oplocené s vjezdovou branou a vhodné k parkování až 4 automobilů. V komfortní docházkové vzdálenosti se nachází zastávka autobusu 311 (100 m) mateřská školka, knihovna, dětské hřiště, obchod, hospoda (150 m) a obecní úřad (350 m).

V příštím roce oslaví obec Mezouň 1000 let od svého založení. Budete u toho?
Realitní makléř:

Michael Weber
tel: 777 219 747

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 124 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop