Rodinná usedlost na pozemku 1948 m2, Drahlovice okr. Beroun

Cena: 7 490 000 Kč
Informace k ceně: Cena včetně provize a právního servisu.
Financování:na hypotéku za 32 259 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Skuhrov pod Brdy
PENB: G
Aktualizace: 23.07.2024 21:50
Číslo zakázky: 6696350
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 233 m2
Obytná plocha: 350 m2
Výměra pozemku: 1948 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Prodej rodinného domu v malebné oblasti středních Čech, Drahlovice 26, Skuhrov, nabízí úchvatné bydlení v klidném prostředí, obklopeném zelení a poli. Dům postavený cca v roce 1920 zachovává prvky původního rázu zemědělské usedlosti a nyní čeká na své nové majitele, kteří mu vdechnou nový život a využijí jeho plný potenciál.

Dům s užitnou plochou 350 m2 se rozkládá na dvou podlažích – jednom nadzemním a jednom podzemním. V současnosti je v přízemí domu obytná část o dispozici 4+kk bez příslušenství, v podkroví je půda s vysokým krovem umožňující vestavbu. Maštal a stodola dávají další potenciál rozšíření plochy bydlení nebo mají potenciál zemědělského využití. Přestože dům potřebuje celkovou rekonstrukci, jeho pevná cihlová konstrukce a prostorné pokoje nabízejí skvělý základ pro realizaci vašich představ o dokonalém domově.

Pozemek o rozloze 1 948 m2 zahrnuje udržovanou zahradu o rozloze 1 616 m2, která je ideálním místem pro odpočinek, zábavu nebo třeba pěstování vlastních plodin. Nedaleko domu se nachází les a další zelené plochy, což přispívá k idylické atmosféře této lokality. Z pozemku a domu je krásný výhled na okolní krajinu.

Elektrická přípojka je zavedena do domu, plynová a vodovodní přípojka jsou připraveny na okraji pozemku. Kanalizace není zatím v této části obce realizována.

Dům se nachází v obci Skuhrov, část Drahlovice, v okrese Beroun. Tato lokalita je známá svým klidným vesnickým charakterem a krásnou přírodou, která je ideální pro rekreační aktivity i každodenní život. Bezproblémová dostupnost do Prahy a dalších měst činí toto místo praktickým výchozím bodem pro cestování za prací či zábavou.

Cena nemovitosti je stanovena na 7 490 000 CZK a je možné ji financovat prostřednictvím hypotéky. Jedná se o skvělou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost k rekonstrukci s velkým potenciálem v atraktivní lokalitě. Kontaktujte makléře a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného domu, který má všechny předpoklady stát se útulným a milovaným domovem nového majitele.
Realitní makléř:

Mario Nosek
tel: 608 666 556

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 60 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop