PRODEJ - Rozestavěného domu 5+kk, Chodouň u Zdic okr. Beroun

Cena: 7 683 300 Kč
Financování:na hypotéku za 33 092 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Zdice
PENB: G
Aktualizace: 07.06.2024 16:26
Číslo zakázky: PL100/55
Stav: výborný
Výměra pozemku: 1002 m2
Postaveno z: cihla
Chcete-li si zrealizovat svůj sen o vlastním domu na míru v srdci přírody, máme pro vás jedinečnou příležitost. Tato prostorná nemovitost 5+kk nabízí nejen nádherný výhled na okolní kopce, ale také klidné prostředí vesnice Chodouň. S hrubou stavbou a vizualizacemi toho, jak by váš budoucí domov mohl vypadat, máte možnost plně se ponořit do procesu jeho vytváření. A to vše jen pár minut od města Berouna a pouhých 25 minut od Prahy. Staňte se architektem svého vlastního snu.
Kromě toho, že máte možnost navrhnout svůj vlastní domov, je tato lokalita ideální i z hlediska praktické dostupnosti. V blízkém okolí naleznete veškeré potřebné občanské vybavení, včetně obchodů, restaurací a služeb, které usnadní váš každodenní život. Díky tomu můžete spojit klid venkovského prostředí s pohodlím moderního života, aniž byste museli daleko cestovat.
Ať už jste nadšenci do outdoorových aktivit, milovníci kultury nebo fanoušci nočního života, tato lokalita nabízí nespočet možností. S okolními přírodními rezervacemi a turistickými trasami si můžete užívat krásy okolní krajiny, zatímco centra měst Beroun, Praha, Plzeň… vám poskytnou bohaté kulturní zážitky a společenský život. Stačí jen zavřít oči a představit si, jak vaše nové bydliště ve vesnici Chodouň bude základnou pro vaše nezapomenutelné dobrodružství.
Možno převzetí hypotéky 6mil. do 5/26 za 2,09% !!! Pro více informací volejte prosím.
Realitní makléř:

Petr Landa
tel: 420606291808

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 91 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop