Pozemek 1.252 m2 pro stavbu RD s projektem na bungalov, Újezd u Hořovic

Cena: 3 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 16 797 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Újezd
Aktualizace: 21.06.2024 12:42
Číslo zakázky: 6630590
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1252 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Exkluzivní příležitost k zakoupení pozemku v obci Újezd u Hořovic, nacházející se v kraji Střední Čechy. Tento jedinečný pozemek o rozloze 1252 m2 pro výstavbu rodinného domu je mírně svažitý s orientací na jihovýchod. Na hranici pozemku jsou inženýrské sítě - el. energie, obecní vodovod, kanalizace je přímo na pozemku. Pozemek je udržovaný, zatravněný. Je umístěn v klidné části obce s okolní zástavbou rodinných domů.
Velkým bonusem je stavební povolení a projektová dokumentace na stavbu rodinného domu o 1. nadzemním podlaží - bungalovu s dispozici 5+kk se dvěma koupelnami a skladem.
Obce Újezd je v dojezdové vzdálenosti městyse Hořovice, vzdálených pouhých 6 km nebo do Berouna, který nabízí veškerou občanskou vybavenost. Dobré spojení na Prahu, ale i na Plzeň po dálnici, nájezd přes exit 41, ale velkou výhodou je i přímé vlakové spojení - 55 minut na nádraží Praha Smíchov nebo s přestupem až do samého centra, za 9 minut na Hlavní nádraží, autem trvá jízda 30 minut do obchodní zóny Metropole Zličín a na metro.
Lokalita je klidná a ideální pro ty, kteří hledají odpočinek a přírodu. Máte zde výborné možnosti pro sportovní aktivity, turistiku a cyklistiku. V okolí se nachází mnoho krásných míst a památek.
Vesnice Újezd je oblíbenou destinací pro svou malebnou atmosféru a přívětivé prostředí.
Nejedná se pouze o kus země, nýbrž o možnost vytvořit si vlastní domov, který bude splňovat všechny vaše požadavky. Nebojte se investovat do budoucnosti a začněte budovat svůj sen ještě dnes. Pro více informací kontaktujte vašeho realitního makléře a nebojte se zjistit více o této skvělé nabídce.
Realitní makléř:

Karel Hubáček
tel:  602 278 512

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 36 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop