Prodej stavebního pozemku 863 m2 v obci Vysoký Újezd, okres Beroun

Cena: 8 250 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 35 533 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Beroun
Lokalita: Vysoký Újezd
Ulice: U Remízku
Aktualizace: 09.02.2023 10:36
Číslo zakázky: JiB64243
Výměra pozemku: 863 m2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Na základě povolení majitelů nabízíme k prodeji velmi pěkný stavební pozemek o výměře 863 m2 v obci Vysoký Újezd na okrese Beroun. Rovinatý pozemek obdélníkového tvaru má ideální přístup ze severní strany z užší strany pozemku. Zahrada na jižní straně bude po celý den krásně prosluněná. Pozemek se nachází v nové lokalitě na jižním okraji města. Celá lokalita je již zcela upravená – nové asfaltové komunikace, dlážděné chodníky se zeleným pásem osázeným stromy, veřejné osvětlení a přípojky všech inženýrských sítí na pozemku (elektřina. vodovod, kanalizace, plyn). Všechny aktivační poplatky k sítím jsou zaplaceny. Na řadě pozemků v sousedství již začala výstavba nových domů. Na pozemku lze postavit rodinný dům o dvou podlažích se šikmou střechou s výškou hřebene 9 m.
Obec Vysoký Újezd nabízí základní služby potřebné k pohodlnému bydlení – škola, školka, obchod, restaurace, pošta. V sousedních obcích – Rudná a Loděnice najdete mnohem větší množství služeb a nedaleké hlavní město nabízí zcela vše, co člověk může potřebovat. Výborné spojení s Prahou zajišťují pravidelné autobusové spoje, ideální spojení je po dálnici D5. Nájezd na dálnici u Rudné je vzdálený 7,5 km. Stanice metra Zličín je 13 km od domu. Sportovní nadšence láká krásné golfové hřiště na okraji obce a krásná příroda v údolí řeky Berounky, lom Amerika a řada velmi známých památek – hrad Karlštejn, hrad Křivoklát. To vše vybízí k romantickým procházkám a k projížďkám na kole.
Doporučujeme – plně zasíťovaný pozemek v krásné lokalitě nedaleko Prahy, připravený k okamžité výstavbě rodinného domu. Velmi rádi Vám zajistíme výhodné hypoteční financování kupní ceny.
Realitní makléř:

Jiří Brůža
tel: 420734204300

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 030 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop